Katlanabilir iPhone için Samsung’un da diyeceği var

apple 5

Samsung, ilk katlanabilir akıllı telefonunu görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Firma, 20 Şubat’ta özel bir etkinlik gerçekleştirecek ve muhtemelen Galaxy F modelini de tanıtacak. Apple başta olmak üzere pek çok üreticinin de yakında katlanabilir telefonlara yöneleceği düşünülüyor.

Katlanabilir iPhone için Samsung’un da diyeceği var

İlk Galaxy F telefon yolda. Zaten Samsung, 2019’un ilk yarısı itibarıyla en az 1 milyon adet katlanabilir telefon üretip seçili pazarlarda satışa sunacağını belirtmişti. Bunu teknoloji severler olduğu kadar teknoloji devi firmalar da merakla bekliyor. katlanabilir iphone

Katlanabilir iPhone için Samsung'un da diyeceği var

Samsung’un tasarım inovasyon merkezinin başındaki isim olan Federico Casalegno da Apple’ın hazırda beklediğini düşünüyor. Muhtemelen Samsung’un ürünü çıkar çıkmaz alıp inceleyecek, belki de ona göre kendi telefonlarının tasarım süreçlerine eklemeler yapacaklar. Yine de Casalegno, şimdiden Samsung’un Apple’dan daha iyi iş çıkaracağını düşünüyor.

Casalegno, katlanabilir Samsung telefonla yepyeni bir arayüz hazırlayarak kullanıcılara yeni deneyimler sunabilmek için uğraştıklarını da belirtiyor. Zira şu anki Android’in arayüzü katlanabilir telefonlara pek uygun değil. Belki de buradan yola çıkarak Samsung’un Tizen işletim sisteminde de önemli yeniliklere gidilir, ne dersiniz?

Ek olarak, Apple’ın katlanabilir iPhone tarafında 2020’den önce ürün sunmayacağı düşünülüyor.

Huawei P smart 2019 inceleme