Kaspersky’nin kurumsal çözümü artık Amazon ortamında

Kaspersky Lab Logo

Kaspersky Lab, Kaspersky Endpoint Security for Business AWS sürümünün kullanıma açıldığını duyurdu. Kaspersky Lab’ın kurumsal güvenlik çözümünün bu özel sürümü, Amazon WorkSpaces müşterilerinin Amazon Web Services (AWS) üzerinde çalışan sanal masaüstü ortamları için kolayca ek bir koruma katmanı satın alabilmesine olanak veriyor. Kaspersky Endpoint Security for Business, kurumsal sınıfta yer alan bir güvenlik platformu.

Kaspersky-Lab-Logo

Amazon WorkSpaces, müşterilerin tercih ettikleri herhangi bir cihazla belgelere, uygulamalara ve kaynaklara erişmek için bulut tabanlı masaüstü ortamlarını kolayca sağlamasına olanak veren bir masaüstü bilgi işlem hizmeti. AWS Yönetim Konsolu aracılığıyla müşteriler, herhangi bir sayıdaki kullanıcılar için güvenli, uygun maliyetli ve yüksek kaliteli bir bulut masaüstü deneyimi sağlıyor.

Kaspersky Endpoint Security for Business hizmetinin masaüstü uygulamaları için AWS piyasasında yer alması, Amazon Workspaces müşterilerine sanal masaüstü ortamları için tehditlere ve zayıf noktalara karşı ek bir koruma katmanı sunuyor. Tehditlere karşı savaşmak ve görev açısından kritik ihtiyaçları karşılamak için güvenli bir sanal masaüstü ortamına sahip olmak çok önemli.

Logitech’in eğlenceli ve renkli mouse serisi Türkiye’de