Kara Şimşek beyaz perdeye geri dönüyor!

kara şimşek

1980’lerin unutulmaz dizisi Kara Şimşek yıllar sonra beyaz perdeye aktarılacak. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Yaşınız kaç olursa olsun Kara Şimşek’i öyle ya da böyle duymuşsunuzdur. 1980’li yıllarda yayınlanmaya başlayan dizi, popülaritesini günümüze kadar devam ettirdi. Diziyi bu kadar popüler yapan şey ise oynayan oyunculardan ziyade, dizideki süper araba KITT’ti.

Bir dönem Cem Yılmaz da KITT’e benzer bir otomobil dizayn etmiş ve GITT reklamlarıyla izleyicinin karşısına çıkmıştı. KITT tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hayli popüler bir otomobildi. Orijinali Pontiac Firebird Trans Am olan otomobil, bu dizi sayesinde o dönem adeta yok satmıştı.

Kara Şimşek şimdi de film olacak!

Variety’de yer alan bilgilere göre beyaz perdeye aktarılacak olan Kara Şimşek’i James Wan yönetecek. Hatırlanacağı üzere Wan daha önce Hızlı ve Öfkeli 7’yi de yönetmişti. Dolayısıyla Wan’ın otomobil filmleri konusunda hayli tecrübeli olduğunu söyleyebiliriz.

Film hakkında şimdilik çok fazla detay yok. Başrollerde kimin olacağı, KITT rolünde hangi otomobillin tercih edileceği henüz netleşmiş değil. Lakin ne olursa olsun KITT yine büyük sükse yapacaktır.

Kara Şimşek’i bir kez daha ekranda görmek gerçekten güzel olacak. Filmin ne zaman vizyona gireceği şimdilik belli değil. Lakin koronavirüs sürecine takılmazsa Kara Şimşek filminin 2021’de izleyiciyle buluşması planlanıyor. Tabi ki yine de tarih konusunda çok emin olmamak gerekiyor.

Xiaomi Mi 10i ortaya çıktı! İşte özellikleri!