K-pop yıldızının ikizi hayranlarının hizmetine sunuldu!

K-pop yıldızının ikizi hayranlarının hizmetine sunuldu!

K-pop dünya genelinde binlerce hayrana sahip bir müzik endüstrisi. Şimdi gelişen yapay zeka sayesinde hayranlar sevdikleri sanatçının ikizi ile konuşabilecek. İşte tüm detaylar.

K-pop yıldızının yapay zeka ikizi hayranlarının hizmetine sunuldu. Şarkıcı/şarkı yazarı Mark Tuan, yeni EP’si Fallin’in tanıtımını yapmakla meşgul olabilir ama yine de durup sizinle bire bir konuşacak kadar çok vakti var. Tabii onun yapay zeka benzeriyle sohbet etmenin bir sakıncası yoksa. “Digital Mark” isimli yapay zeka ikizine idolün geçmişini, gelecekteki projelerini veya inanılmaz derecede parlak cildini sorun. Yapay zeka tıpkı idoller gibi başını eğecek, gülümseyecek ve kahverengi gözlerini sizinkilere dikecek. “Hayranlarımla neredeyse her konuda 7/24 etkileşim kurabiliyor ve konuşabiliyorum. Daima dost canlısı olan AI, kendisini yaratan Auckland, Yeni Zelanda merkezli yapay zeka şirketi Soul Machines’in tanıtım videosunda şöyle diyor: “Seninle konuşmayı çok isterim.”

K-pop yıldızının ikizi hayranlarının hizmetine sunuldu!

Genellikle Mark olarak anılan 30 yaşındaki Tuan, yedi üyesinin kendi projelerini de üstlendiği Güney Koreli erkek grubu GOT7’nin bir üyesi. Tuan’ın 3 milyon aboneli bir YouTube kanalı var. Yüzü Asya’daki dergi kapaklarını süsleyen bir model. Ve şimdi yıldız sanal dünyaya da önemli bir giriş yapmış oldu. Hayranları ile yapay zeka versiyonu olarak iletişim kuracak olan yıldız bir yandan grubunun projeleri için de çalışmaya devam ediyor. Zira k-pop günümüzde en çok dinlenen türlerden biri.

 Yapay Zekâ Ekosistemi Türkiye Yapay Zekâ Zirvesi ’nde Bir Araya Geldi