Justice League siyah beyaz versiyonu HBO Max’e geliyor

Justice League'siyah beyaz versiyonu HBO Max'e geliyor

Justice League siyah beyaz versiyonu HBO Max’e geliyor. Zack Snyder henüz Justice League ile işini bitirmedi. Yönetmen hafta sonu, HBOMax’ın yakında Justice is Gray adlı filmin siyah beyaz bir kesimini yayınlayacağını tweetledi. Snyder ayrıca filmin bu versiyonundan Ben Affleck ve Jeremy Irons arasındaki bazı diyalogları gösteren bir klip de paylaştı.

Snyder kısa süre önce Twitch yayıncısı MANvsGame’e Justice League hakkında konuşmak için katıldığında, orijinal Snyder Cut’ı siyah beyaz yayınlama fikrini “kısaca açıkladığını” söyledi. Ancak, filmin halihazırda 4: 3 en-boy oranı göz önüne alındığında kararın “fazla militan” olduğuna karar verdi. Adalet Ligi’ni renksiz izlemenin, en çok beğendiği yöntem olduğunu ve Justice Gray’in kesinlikle geleceğini duyurdu.

Bu yenilik Snyder için bir ilk değil. Watchmen hayranları, Snyder’ın 2009 uyarlamasında da aynı yöntemi kullandığını hatırlayacaklardır. Snyder Cut’ın piyasaya sürülmesiyle yıllarca süren hayran beklentileri doruk noktasına ulaştı. Ancak filmin bu sonraki versiyonu için herhangi bir çevrimiçi kampanya gerekmiyor. Justice is Gray, Zack Snyder’in resmi JusticeLeague Twitter hesabından duyuruldu. Siyah beyaz versiyon çok büyük bir sürpriz olmayabilir. Film yayınlanmadan önce, Snyder tarafından paylaşılan resmi karakter posterlerinden birkaçı siyah beyazdı. Ayrıca, hem SlashFilm hem de ScreenRant, Snyder ile The Film Junkee YouTube kanalında yaptığı röportajda filmin ideal versiyonunun siyah beyaz olacağını ve IMAX için çekileceğini paylaştı.

Justice League'siyah beyaz versiyonu HBO Max'e geliyor

The Witcher dizisi 2. sezonda bulunacak karakterler