Just Dance 2023 22 Kasım’da çok oyunculu olarak geliyor!

Just Dance 2023 22 Kasım'da çok oyunculu olarak geliyor!

Just Dance, Just Dance 2023 ile resmi olarak canlı hizmet çağına giriyor. Ubisoft’un birlikte dans serisinin en son yinelemesi, aynı anda altı kişiye kadar çevrimiçi çok oyunculu oyunları destekleyerek arkadaşlarla oynanacak tam oyunun kilidini açacak. İşte tüm detaylar.

Stüdyo, yeni oyun modları, şarkılar ve temalı sezonlar dahil olmak üzere “gelecek yıllar boyunca” düzenli ücretsiz içerik güncellemeleri vaat ediyor. Just Dance 2023, 22 Kasım’da PlayStation 5, Xbox Series X ve S ve Nintendo Switch’e gelecek. Google Stadia’ya daha sonraki bir tarihte gelecek.

Just Dance 2023 22 Kasım'da çok oyunculu olarak geliyor!

Bu, popüler oyunun tarihinde ilk kez oyuncuların arkadaşlarıyla canlı ve çevrimiçi olarak baş edebilecekleri anlamına geliyor. Söz konusu oyunun 2023’teki yeni Çevrimiçi Gruplar özelliği, oyuncuların tanıdıkları veya dünya çapındaki diğer insanlarla takım oluşturmasına olanak tanır ve bir emoji iletişim sistemine sahip. Oyun, platformlar arası oynamayı destekliyor. Ve elbette, yüz yüze danslar için her zaman yerel çok oyunculu mod da var. Just Dance 2023, lansmanda Dua Lipa’nın “Physical” ve K/DA’nın “More” dahil olmak üzere 40 yeni evren ve şarkı içerecek. Just Dance’ı bir dizi ayrı başlık yerine canlı bir hizmete dönüştürmeye odaklanan Ubisoft, muhtemelen lansmandan sonra dansçılarına düzenli olarak yeni materyaller bırakacak. Özellikle korona virüs karantinaları döneminde popülerleşen oyun şimdi daha fazla hayran elde edecek desek yanlış olmaz.

Güvenlik uzmanları için yeni bir çevrimiçi siber güvenlik eğitimi duyurdu