Hearthstone’a Yeni Eklenti ve Yeni Kartlar Geliyor

hearthstone1

Hearthstone’a gelecek yeni eklenti paketi ile yeni etkili kartlar geliyor. 

Blizzard’ın strateji-kart oyunu Hearthstone şimdiden oyuncuların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Oyun basit öğrenilip zor ustalaşılması ile oyuncuları kendine bağlıyor. Bildiğiniz üzere Hearthstone online bir oyun olarak ön plana çıkıyordu. Ancak son olarak yayınlanan Curse of Naxxramas eklenti paketi oyunun tek oyunculu oynanabilmesini sağladı. Curse of Naxxramas tekli oyuncu imkanı sağlamasının yanı sıra oyuna 30 yeni kart katmasıyla da oyuncular tarafından beğeni ile karşılandı.

 

Naxx

 

Hearthstone’a eklenen yeni kartlar ve eklenti paketleri oyunun daha ilgi çekici hale gelmesini sağlıyor. Son olarak gelen haberlere göre ise Blizzard Curse of Naxxramas’ın hemen ardından yeni bir eklenti paketi üzerinde çalışmaya başlamış. Hearthstone yetkilisi Eric Dodds yaptığı açıklamada yeni eklenti paketinin Curse of Naxxramas gibi bir tek oyunculu macera eklentisi olmayacağını aktardı. Ancak yeni eklentinin oyuna 100’den fazla yeni kart ekleyeceği söyleniyor.

Oyunda yeni kartlara sahip olmanın yolu ister gerçek para ile ister oyun içi altın ile kart paketleri satın almak. Ancak oyuna eklenen yeni eklenti paketleri ile yeni kartlar kazanmak mümkün. Dodds’un yaptığı açıklamalara göre son olarak oyuna eklenecek kartlar Naxxramas ile gelen kartlardan daha etkili olacakmış

Yemek.com Açıldı!