Elden Ring film müziği artık müzik akışı hizmetlerinde mevcut

Elden Ring film müziği artık müzik akışı hizmetlerinde mevcut

FromSoftware’in Elden Ring oyunu, yılın en iyi oyunlarından biri olmasının yanı sıra, mutlak bir film müziği keyfi de sunuyor. İşte tüm detaylar.

Tsukasa Saitoh, Shoi Miyazawa, Yuka Kitamura, Yoshimi Kudo ve Tai Tomisawa, stüdyonun geçmişine saygılarını sunan bir orkestra müziği hazırladı. Söz konusu çalışmaları artık oyunu başlatmadan dinleyebilirsiniz. Yayıncı Bandai Namco, Elden Ring’in 67 parçalık puanının tamamını hemen hemen her yayın hizmetine yükledi. Diğer platformların yanı sıra müzikleri Apple Music, Amazon Music, Spotify, Tidal ve YouTube Music üzerinden dinleyebilirsiniz. Hâlâ albüm satın alıyorsanız, iTunes üzerinden de edinilebilir.

Elden Ring film müziği artık müzik akışı hizmetlerinde mevcut

Patron savaşları sırasında çalınan şarkılar en akılda kalanlar arasında olduğundan bu şarkılar öne çıkanlar arasında yer alıyor.  Bandai Namco ayrıca Budapeşte Film Orkestrası’nın oyun içinde ve çevrimiçi olarak duyabileceğiniz bazı müzikleri gösteren çok kısa bir sahne arkası videosu yayınladı. Aşağıdan izleyebilirsiniz. Elden Ring açıkçası seneye damga vurayan oyunlar arasında kendini gösteriyor. Bu kapsamda oyun severlerin gönlünü çalan oyun seneye damga vurmakla kalmayıp şimdi müzik severlerin de gönlünü fethedecek gibi. Siz de farklı platformlardan söz konusu oyunun müziklerini dinleyebilir, oyun hakkında fikriniz olmasa dahi sundukları hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Oyun ciddi anlamda oyun camiasında çok tutuldu ve binlerce hayrana sahip oldu. Bu kapsamda bir göz atmaya değer diyebiliriz.

Güvenlik uzmanları için yeni bir çevrimiçi siber güvenlik eğitimi duyurdu