John Wick 3 için final fragmanı yayınlandı

maxresdefault 56

Başrolünde Keanu Reeves’in rol aldığı John Wick 3 için son bir fragman daha yayınlandı. İşte Mayıs ayında gösterime girecek olan yapım için yayınlanan son fragman.

Dünyanın en iyi kiralık katillerinden biri olan John Wick’in hikayesine odaklan film serisi yakında yeni halkasıyla bir kez daha sinema severlerin karşısına çıkacak. Hatırlanacağı üzere ilk John Wick filmi 2014 yılında vizyona girmişti. Filmin ilgi görmesinin akabinde devam filmi çekildi ve 2017’de izleyiciyle buluştu.

John Wick 3 için nefes kesen fragman!

Tahmin edildiği üzere ikinci film, ilk filmden daha fazla gişe yaptı. Bu da üçüncü film için gerekli olan yolu açtı. Serinin üçüncü filmi John Wick 3 Parabellum ismiyle seyirci karşısına çıkacak.

Filmin başrolünde, ilk iki filmde de olduğu gibi yine Keanu Reeves yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise yine Chad Stahelksi bulunuyor.

Filmin hikayesi ise kısmen de olsa ilk iki filmle aynı diyebiliriz. Bu sefer John Wick’in peşinde dev bir suikastçı ordusu bulunurken New York’tan kaçması gerekecek.

Keanu Reeves’in haricinde Ian McShane, Halle Berry, Laurence Fishburne, Asia Kate Dillon ve Anjelica Huston gibi tanıdık isimlerin de yer aldığı film, 17 Mayıs’ta gösterime girecek. Film için yayınlanan final fragmanına yukarıdan göz atabilirsiniz. Muhtemelen Lionsgate bundan sonra yeni bir fragman daha yayınlamayacaktır. Zira filmin vizyona girmesine artık sayılı günler kaldı diyebiliriz.

Oculus’tan yeni sanal gerçeklik gözlüğü!