Jason Momoa’lı Minecraft filmi geliyor

Minecraft filmi

Uzun süredir gündemde olan Minecraft filmi gerçeğe dönüşüyor. Filmin başrolünde yer alması için yıldız oyuncu Jason Momoa ile anlaşılmak üzere.

Özellikle Sonic the Hedgehog filmlerinin gişede yakaladığı başarı, Hollywood’un video oyun uyarlamalarına olan iştahını iyiden iyiye kabarttı. Resident Evil, Tomb Raider, Uncharted gibi iddialı yapımların bile yakalayamadığı başarıyı Sonic the Hedgehog’un yakalaması, özellikle aile dostu yapımların video oyunu uyarlamaları için daha cazip bir seçenek olabileceği gösterdi. Tüm aileye hitap eden oyun deyince de elbette akla gelen ilk yapımlardan biri Minecraft oluyor. Haliyle bugün Minecraft filminin hayata geçirilmesi her zamankinden daha olası görünüyor.

Hollywood’dan gelen son haberler de bu durumu destekliyor. Görünüşe bakılırsa uzunca süredir gündemde olan Minecraft filmi sonunda şekillenmeye başlıyor.

jason momoa

Minecraft filminin başrolünde yer alması için yıldız oyuncu Jason Momoa ile görüşülüyor. Game of Thrones dizisindeki Khal Drogo rolüyle şöhrete kavuşan Momoa, daha sonra Aquaman rolüyle yıldızını daha da parlatmıştı. Yıldız oyuncu aynı zamanda geçen yıl çıkan Dune filminde de rol aldı.

Momoa ile anlaşma aşamasına gelindiği söyleniyor. Jason Momoa gibi bir yıldızın projeye dahil olması, Minecraft’ın sonunda sinemaya uyarlanmasına epey yardımcı olacaktır.

Filmin yönetmen koltuğunda ise Jared Hess oturacak. Hess daha çok Napoleon Dynamite filmiyle tanınıyor.

Bu kez de 182 milyon dolarlık bir kripto para soygunu gerçekleşti