Jabra Elite 5 kulaklıkları görücüye çıktı

h2

IFA 2022 etkinliğinde birçok firma yeni ürünlerini tanıttı, bunlardan biri de Jabra’ydı. Jabra yeni orta segmentteki kulaklığı Jabra Elite 5’i tanıttı.

Jabra Elite 5, aktif gürültü engelleme (ANC), çok noktalı Bluetooth bağlantısı ve etkin ANC ile 7 saate kadar çalma özellikleriyle dikkat çekiyor, firmanın bu sınıftaki diğer kulaklıkları ise Elite 7 Pro, Elite 7 Active, Elite 4 Active ve Elite 3 olduğunu söyleyelim.

 Jabra Elite 5

Bu yeni kulaklıklar ile beraber Bluetooth üzerinden aynı anda iki cihaza bağlayabilirsiniz ve ayrıca IP55 korumasına sahiptir. Elite 5, aptX, AAC ve SBC kodeklerini destekler. Kulakiçi kulaklıklar, özelleştirilebilir bir EQ ayarına ve çentik tasarımına sahip. Şirket Elite 5’in gizli, rahat ve kompakt bir uyum ve gelişmiş performans sağladığını söylüyor. Elite 5’te, kullanıcının ANC sayesinde daha net aramalar almasını sağlayan altı mikrofon yerleştirilmiş durumda. Cihazların hızlı eşleştirilmesinin yanı sıra sesli asistan özelliği ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Jabra Elite 5’in çok yönlü olduğunu ve çevresel parazitlerden uzak, sürükleyici bir deneyim yaşamak isteyenlere hitap ettiğini belirtelim. Elite 5 kulakiçi kulaklıklar 149,99 $’a satılacak, ancak benzer özelliklere ve daha ucuz fiyat etiketine sahip birçok kulaklık olduğu için rekabet ortamının oluşacağını söyleyelim.

Amazfit GTS 4, Avrupa’da piyasaya sürüldü