It (O), gişede yolu yarıladı sayılır

it o film 2

2017 model It’e ilgi büyük. Yoksa hala izlemediniz mi? Bu arada, Kingsman filmi de vizyona 1 numaradan giriş yaptı.

Stephen King’in romanından sinemaya uyarlanan It (O), Boxofficemojo verilerine göre gösterimde olduğu ilk 17 gün toplamında 478 milyon dolar gişe hasılatı elde etti ve bu rakamın daha da artması bekleniyor. Şu an için It’in yolun yarısına (500 milyon dolar sınırı) geldiğini söyleyebiliriz. R yetişkin derecesi bulunan bir filmin bu kadar yüksek hasılat yapması pek görülmüş şey değil. Unutmadan, ikinci bölüm için de çalışmaların çoktan başladığını belirtelim. Bakalım Kaybedenler Kulübü, yetişkinlik döneminde nasıl bir performans sergileyecek…

Dilerseniz It’in ülkemiz Türkiye’deki performansına da bir bakalım. Boxoffice Türkiye verilerine göre şu an 262 lokasyonda vizyonda olan film, gösterimde olduğu ilk 1 haftalık dilimde yaklaşık 160 bin kişi tarafından izlendi ve 2.2 milyon lira hasılat elde etti.

Öte yandan merakla beklenen bir diğer film Kingsman: The Golden Circle da cuma günü itibarıyla vizyonda yerini aldı. 104 milyon dolarlık yapım bütçesi bulunan aksiyon filmi, ilk 3 gün toplamında 100 milyon dolarlık hasılat elde etti ve haftanın en çok izlenen filmi oldu.

Bu ülkede iPhone 8 pek kimsenin umrunda değil