İşte Steam kullanıcıları için 2022 yılı indirim takvimi

Steam Türkiye

Dünyanın en önemli oyun servislerinden biri olan Steam, 2022 yılında da yine kullanıcılarına birçok indirim fırsatı sunacak.

İşte Steam kullanıcıları için 2022 yılı indirim takvimi! Valve tarafından geride bıraktığımız saatlerde yapılan açıklamalarda, şirketin 2022 yılı politikaları hakkında önemli bilgiler verildi. Ancak oyunseverlerin gözü kulağı, şirketin duyuracağı Steam indirim günleri takvimindeydi.

Tıpkı daha önceki senelerde olduğu gibi bu sene de, Valve Steam kullanıcılarının indirimli oyun alabilecekleri tarihleri önceden duyurdu. Bu durum da, yine oyun severlerin işine yarayacaktır. Ancak hemen belirtelim ki Valve, biraz sonra detaylarını vereceğimiz tarihlerin sadece şu an için kesinleşen tarihler olduğunu, bu tarihlere ilave olacak birkaç promosyon gününün daha olacağını ilan etti.

İşte Steam kullanıcıları için 2022 yılı indirim takvimi

Tabi şirketin, bu kadar bonkör davranmasının da bir nedeni var: Xbox Game Pass! Bildiğiniz üzere Microsoft’un oyun servisi, son zamanlarda oyun dünyasını kasıp kavuruyor. Bu fırtınadan nasibini almak istemeyen ve kullanıcılarını elinde tutmakta kararlı olan Valve’de, indirim günlerinin hem sayısını hem de indirim tutarlarının oranlarını arttırdı. İşte Valve tarafından duyurulan 2022 yılı indirim günleri:

Steam yaz indirimleri

Steam Next Fest: Şubat 21-28

Remote Play Oyunlar İndirimi: 28 Şubat – 7 Mart

JRPG: 14 Mart – 21 Mart

SimFest – Hobby Edition: 28 Mart – 4 Nisan

Die-a-lot: Roguelike, Roguelite, Metroidvanias veya Souls-like. 2 Mayıs – 9 Mayıs

Yarış: 23 Mayıs – 30 Mayıs

Steam Next Fest: Haziran ayında ancak net tarih belli değil

Steam Yaz İndirimi: 23 Haziran – 7 Temmuz

Hayatta Kalma: 18 Temmuz – 25 Temmuz

Toplumun yüzde 63’ü Yapay zekâ konusunda kaygılı