Yeni Steam kütüphanesi kullanıma sunuldu

Steam Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimleri

Valve bir süredir üzerinde çalıştığı yeni Steam kütüphanesi için sonunda düğmeye bastı. Artık tüm Steam kullanıcıları bu kütüphaneye erişebilecek. İşte detaylar.

Oyun dünyasını az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Valve bir süredir yeni Steam kütüphanesi üzerinde çalışıyordu. Kısa süre önce kapalı beta sürümü yayınlanmış ve bazı Steam kullanıcıları yeni kütüphaneyi test etme şansına erişmişlerdi.

Mevcut süreçte çok fazla sorunla karşılaşılmaması üzerine Valve yeni kütüphane için düğmeye bastı. Geçtiğimiz gün itibariyle Steam’in yeni kütüphanesi tüm kullanıcıların deneyimine sunuldu.

Elbette bu yeni özelliğin hala beta aşamasında olduğunu hatırlatmamız gerekiyor. Eğer siz de yeni kütüphaneyi deneyimlemek, bir göz gezdirmek istiyorsanız Ayarlar kısmında bulunan Beta Katılımı sekmesine girmeniz yeterli olacaktır. Elbette “Değiştir” butonuna tıkladıktan sonra Steam’i yeniden başlatmayı da unutmayın.

Yenilenen Steam kütüphanesi ile oyun güncellemelerine, çeşitli aktivitelere, envanterinizde yer alan öğelere ve arkadaşlarınız ile ilgili bilgilere daha hızlı erişim imkanı tanıyor. Şimdilik beta sürümünde olan bu özelliğin yeni yıl ile birlikte tam sürüm olarak karşımıza çıkması bekleniyor.

İşte ücretsiz GTA San Andreas kazanma fırsatı!