Steam Cadılar Bayramı indirimleri başladı!

steam 1

PC oyunculuğunun kalbi olarak nitelendirebileceğimiz Steam’de yeni bir indirim furyası daha başladı. İşte Steam Cadılar Bayramı indirimleri hakkındaki detaylar.

Valve’in dijital oyun satış platformu Steam, PC oyuncularının vazgeçilmezlerinden biri. Özellikle de indirim dönemlerinde Steam’i ziyaret etmek çok daha keyifli oluyor.

Valve geçtiğimiz gün Steam Cadılar Bayramı indirimleri için startı verdi. 1 Kasım’a kadar devam edecek olan indirim kuşağında onlarca oyun indirimli fiyatlarla kullanıcılara sunulacak.

Steam indirimleri kapsamında, daha çok korku temalı oyunların fiyatları aşağıya çekilmiş.

İndirime giren oyunlara baktığımızda Dying Light, Dead by Daylight, Left 4 dead 2, Resident Evil 2 gibi öne çıkan yapımların olduğunu görüyoruz. Özellikle bazı yapımlarda indirim oranı yüzde 80 seviyesini bulabiliyor. Örneğin Left 4 Dead 2 şu anda yüzde 80 indirimle 3.7TL’den satılıyor.

Korku temalı oyunların haricinde ETS 2, GTA 5, The Witcher 3 ve PUBG gibi önceden çıkmış fakat klasikleşmiş yapımlarda da önemli indirimler mevcut. Örneğin ETS 2’nin fiyatı 9.75TL’ye kadar düşmüş durumda. Dilerseniz indirime giren oyunlara buradan göz atabilirsiniz.

Death Stranding PC için duyuruldu