OnePlus 6 fotoğraf performansı!

OnePlus 6

Şu aralar teknoloji sektörünün en çok tartışılan başlıklarından biri olan OnePlus 6, şimdi de kamera performansı ile gündemde. İşte konu hakkındaki detaylar.

Malum, son yıllarda satışa sunulan üst segment modellerin teknik özellikleri fazlasıyla birbirine benzer olmaya başladı. Hal böyle olunca, kullanıcıların ayırt edici kriterleri de işlemci, RAM miktarı ve dahili depolama alanı yerine, fiyat, kamera ve tasarım tarafına kaymaya başladı.

OnePlus’ın yeni modeli tanıtıldı!

Özellikle de üst segment modeller söz konusu olduğunda kamera performansı, tüketiciler açısından en önemli kriter diyebiliriz. Keza kullanıcılar 4000 – 5000TL verip satın aldıkları telefondan iyi bir fotoğraf performansı bekliyorlar. Bu beklentilerinde de hiç haksız sayılmazlar.

İşte OnePlus 6 ile çekilmiş fotoğraflar

Peki hem ucuz, hem şık, hem de iyi bir kameraya sahip bir akıllı telefon bulmak mümkün mü? Elbette mümkün. OnePlus’ın yeni amiral gemisi modeli OnePlus 6, kullanıcıların tüm kriterlerine cevap verebilecek bir model.

Sektördeki rakiplerine oranla çok daha uygun bir fiyata sahip olan telefon, çentikli tasarımıyla son dönemin trend çizgisini de yakalamış durumda.

Telefonla çekilmiş son fotoğraflara bakacak olursak, telefonun kamera performansı anlamında da beklentileri karşıladığını söylemek, çok yanlış olmayacaktır. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri OnePlus’ın yeni amiral gemisi modeli ile çekilmiş fotoğraflar ile başbaşa bırakalım.

Büyütmek istediğiniz fotoğrafın üzerine tıklamanız yeterli olacaktır.