İşte metrobüs tepesinde yolculuk yapan YouTuber

bu YouTuberlar gelir

Gün geçmiyor ki YouTuber’lar saçma bir videoyla daha karşımıza çıkmasınlar. Bu sefer de metrobüs tepesinde yolculuk yapan bir YouTuber videosuna maruz kaldık.

Metrobüsün üzerine çıkarak yolculuk yapma teşebbüsünde bulunan bir YouTube göz altına alınarak ceza yedi. Emniyet’teki işlemlerinin ardından serbest bırakılan YouTuber şunları söyledi.

Yunus Emre Özen, “Arkadaşım bana metrobüsün yaklaştığını söyledi, ben de durduğu zaman atladım. O da metrobüse bindi. Ben yukardayım, Enes içerde şoföre ve yolculara bakıyor ve bana içeriden bilgi veriyor.

Rüzgar aşırı derecede fazla olduğu için arkadaşımın aşağıda benden haberi yoktu. Neyse ki bir sıkıntı olmadı, Merter’de bindik, Edirnekapı’da indik. Adrenali doruklarda yaşadım, heyecanı, aksiyonu gerçekten mükemmeldi. Bunu kesinlikle kimsenin yapmasını tavsiye etmiyorum.

Bu vukuat illegal bir şey. Ben işim gereği ekstrem sporlara ilgim olduğu için, insanlar beni ‘Sinyor Taklacı’ olarak bildikleri için, takipçilerim istedi ben de kırmadım yaptım. Gerçekten çok heyecanlıydı”

Metrobüs tepesinde yolculuk yapan YouTuber ceza aldı

Yapılan çalışmalar neticesinde ismi belirlenen Yunus Emre Özen isimli şahıs ekipler tarafından kısa sürede yakalanarak polis merkezine götürüldü. Emniyette işlemleri yapılan Özen’e 998 TL idari para cezası uygulandı.

Açıkçası bu tarz eylemler izleyicileri de yanlış yönlendirebiliyor. YouTube üzerindeki diğer challenge videoları da zaman zaman tepkilere neden olabiliyor. Bu tarz videoların küçük izleyicilerin üzerinde olumsuz etkiler bırakabiliyor. Dolayısıyla çocukların YouTube üzerinde takip ettiği kanallara dikkat etmenizde fayda var diyebiliriz. Hatta mümkünse bu tarz kanalları engellemeniz en doğru seçenek olacaktır.

31 Mayıs vaka sayısı belli oldu