Xiaomi Redmi Note 6 Pro resmen duyuruldu

Note6Pro

Onlarca büyük sızıntı, teknik özellikler ve telefonun satışa çıkmasının ardından nihayet resmi lansman gerçekleşti. İşte yepyeni Xiaomi Redmi Note 6 Pro ve resmi detaylar!

Redmi Note 6 Pro: Snapdragon 636, 6.26 inç, 12+5 MP

Çinli şirketin beklenen telefonu nihayet resmi olarak tanıtıldı; gerçi ortaya çıkan bilgilerle lansmana gerek kalmamıştı. Pek çok sızıntının ardından telefonun satışa çıktığına bile şahit olduk. Nihayetinde Xiaomi cephesinden onaylama geldi.

cam

Telefonun öne çıkarıldığı noktaların başında yapay zekaya sahip 4 kamera geliyor. Hem önde hem arkada çift kamera kurulumuyla gelen Note 6 Pro’nun, yapay zekaya sahip 4 kameralı ilk Xiaomi telefonu olduğu söyleniyor.

Bu bağlamda arkada 12 + 5 MP; önde 20 + 2 MP‘lik sensörler yer alıyor. İkinci kameraların iki tarafta da görevi alan derinliği oluşturmak. Arka taraftaki ana kameranın 1.4µm piksel boyutu ve f/1.9 diyafram açıklığına sahip olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

front

Note 6 Pro’nun önemli detaylarından bir diğeriyse 6.26 inçlik IPS LCD panel. Çentikle beraber %86’lık bir ekran/gövde oranına sahip olan panelin, 500 nit‘e kadar yükselebilen parlaklık değeri ve Full HD+ çözünürlüğü dikkat çekiyor.

Performans kısmına geldiğimizde bizi Snapdragon 636 karşılıyor. Bu çipsetle beraber 4 GB bellek ve 64 GB dahili depolama seçenekleri sunuluyor. Ayrıca 4000 mAh batarya ile 8.5 saat video oynatma iddiası mevcut.

color

Akıllı telefon; siyah, mavi ve rose gold renk seçenekleriyle birlikte 7000 THB, yani yaklaşık 215 dolardan satışa çıkacak.

3 kameralı LG V40 ThinQ tanıtıldı!