İşte karşınızda Motorola Moto G22

Motorola Edge X30

Akıllı telefon dünyasının önemli isimlerinden biri olan Motorola, yeni alt segment akıllı telefon modeli olan Motorola Moto G22 üzerinde çalışmaya devam ediyor.

İşte karşınızda Motorola Moto G22! Bir zamanların efsane telefon markalarından biri olan Motorola, önce dokunmatik ekran daha sonra ise akıllı telefon çağına geçilmesiyle birlikte, büyük bir gerileme dönemi yaşamış, bu dönemde birçok defa el değiştirmek zorunda kalmıştı. Son olarak Lenovo’nun kontrolüne geçen şirket, son zamanlarda yine eski günlerine dönüş sinyalleri veriyor.

Birbiri ardına başarılı akıllı telefon modellerine imza atan şirket, şu an ise alt segment bir model olan ve fiyat performans ürünü olarak anılan Motorola Moto G22 üzerinde çalışıyor. Şirkete yakın kaynaklardan gelen haberlere göre Motorola, yakın zamanda bu modeli resmen tanıtacak. Ancak duyum kanalları bu kadar sabırlı olamadı ve yeni modelin görsellerini, özelliklerini ve muhtemel satış fiyatını sızdırdı.,

moto

İşte karşınızda Motorola Moto G22

İnternette yer alan bilgilere ve sızıntılara göre Moto G22, 6,5 inç büyüklüğünde bir ekranla çıkacak. 720 x 1600 piksel çözünürlüğünde IPS LCD ekran ile satışa sunulacak olan telefonun arka yüzeyinde 50 MP + 8MP + 2MP’lik üçlü kamera kurgusu yer alacak. Telefonun ön yüzeyinde ise 16MP’lik bir selfie kamerası bulunuyor.

Gücünü MediaTek Helio P37 yonga setinden alacak olan telefon 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanıyla satışa sunulacak. 5.000mAh’lık büyük bir bataryaya sahip telefonun kutudan Android 12 ile çıkacağını da hatırlatalım.

Son olarak, oldukça mütevazi özelliklere sahip bu telefonun satış fiyatına yer vererek haberimizi sonlandıralım. Duyum hesaplarında yer alan bilgilere göre, bu telefonun 200 Euro’luk bir satış fiyatına sahip olacağı belirtiliyor.

Mark Zuckerberg zarar üstüne zarar ediyor: Facebook için kötü günler