İşte Huawei Mate 20 Pro ile çekilmiş fotoğraflar!

huawei mate 20 pro 5

Huawei’nin geçtiğimiz gün tanıttığı yeni amiral gemisi modeli Huawei Mate 20 Pro ile çekilmiş fotoğraflar ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Huawei, geçtiğimiz gün Londra’da gerçekleştirdiği özel bir etkinlikle yeni Mate 20 serisi modellerini tanıttı. Çinli üretici, Mate 20, Mate 20X, Mate 20 RS Edition ve Mate 20 Pro olmak üzere 4 farklı modelle teknoloji severlerin karşısına çıktı.

Huawei Mate 20 Pro fotoğraf performansıyla büyülüyor

Huawei’nin etkinlik boyunca en çok odaklandığı noktalardan birisi de Huawei Mate 20 Pro kamerası oldu. Mate 20 Pro, 40MP ana kamera, 16MP ultra geniş açılı kamera ve 8MP’lik telefoto kamera ile geliyor. Teknoloji tutkunları bu üçlü kameranın nasıl bir fotoğraf performansına sahip olduğunu merak ediyorlardı.

Huawei gerçekleşen lansmanda Mate 20 Pro’ya çekilmiş olan bazı fotoğraf ve videoları da yayınladı. Özellikle telefonda bulunan ultra geniş açılı lensin yaptıkları, etkinliği izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Huawei’nin söylemlerine göre, Mate 20 Pro iPhone Xs Max, Note 9 ya da başka bir telefonla alınamayacak kareleri, tek bir çekim içerisine sığdırabiliyor. Geçtiğimiz gün Huawei Mate 20 Pro ile çekilip, paylaşılan fotoğraflar da telefonun bu yönüne odaklanıyor.

Huawei Mate 20 Pro, gerçekten fotoğraf kalitesi anlamında oldukça tatmin edici bir telefon. Dilerseniz aşağıdan Mate 20 Pro ile çekilmiş olan fotoğraflara göz atabilirsiniz. (Diğer fotoğraflara geçiş yapmak için alt kısımdan sayfayı değiştiriniz)

Huawei Mate 20 Pro 6