Galaxy Note 9 tanıtım tarihi açıklandı!

Galaxy Note 9 tanıtım tarihi

Merakla beklenen Galaxy Note 9 tanıtım tarihi bugün açıklandı. Galaxy Note 9 tanıtım tarihi ile telefonu bekleyenleri üzecek gibi görünüyor. İşte Galaxy Note 9 tanıtım tarihi!

Samsung’un phablet segmentinde boy gösteren Note serisi, bu yıl yeni bir model ile karşımıza çıkacak. Galaxy Note 9 olarak isimlendirilecek olan bu modelin nihayet tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı. Galaxy Note 9 tanıtım tarihi telefonun “9” adını taşıyacağının sinyallerini de veriyor.

Galaxy Note 9 tanıtım tarihi!

Samsung‘un açıklamasına göre; Galaxy Note 9, 9 Ağustos tarihinde resmen tanıtılacak. Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinde sergilenecek olan Galaxy Note 9, özellikleri ile telefonu bekleyenleri oldukça memnun edecek gibi görünüyor.

Samsung ClockFace’e yeni temalar ekledi!

Galaxy Note 9’un gücünü Exynos 9810 Octa / Snapdragon 845 yonga setinden gücünü alacak. 6 GB RAM ile gelecek olan Galaxy Note 9, 128 GB ve 256 GB dahili depolama birimi ile gelecek. Bir söylentiye göre; Galaxy Note 9’un 8 GB‘lık sürümü de yer alacak. Bu sürümde 512 GB dahili depolama birimi bulunacak.

Galaxy Note 9 modelinde Galaxy S9 Plus‘ta olduğu gibi çift arka kamera kurulumuna yer verilecek. Ön bölümde ise iPhone X’a rakip olmak için çift kameranın yer verileceği söyleniyor. Bu çift kamera yüz tanıma teknolojisine sahip olacak.

Kutusundan Android 8.1 Oreo sürümü ile çıkacak olan Galaxy Note 9, yenilenmiş S-Pen’i ile isminden söz ettirecek. Note 8’in Note 7’nin makyajlanmış hali olması serinin tutkunlarını üzmüştü. Güney Koreli dev bunun farkına varmış olacak ki Galaxy Note 9’da elindeki tüm kozları oynayacak.