Galaxy Note 9 tanıtım tarihi sızdı!

Galaxy Note 9 1

Samsung’un Phablet segmentinde boy gösterecek olan Galaxy Note 9’un tanıtım tarihi sızdı. Bakalım Galaxy Note 9 ne zaman tanıtılacakmış? İşte Galaxy Note 9 hakkında ilk detaylar!

Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modelleri ile Android pazarını çalkalayan Samsung, bu yıl içerisinde Note serisine yeni bir üye daha ekleyecek. Note 9 olarak isimlendirilmesi beklenen bu modelin, bugün tanıtım tarihine ilişkin ilk bilgiler ortaya çıktı. Peki, Note 9 ne zaman tanıtılacak?

Galaxy Note 9 tanıtım tarihi ne zaman?

Samsung’un 2 Ağustos veya 9 Ağustos tarihinde Amerika’nın New York şehrinde bir etkinlik düzenleyeceği söyleniyor. Bu etkinlikte Phablet segmentinde boy gösterecek olan Note 9’un tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Söylentilere göre Note 9; 6.4 inç büyüklüğünde AMOLED ekran ile gelecek. Galaxy S9’un tasarımı ile aynı olması beklenen Note 9’da, çift kamera kurulumu yer alacak. 3.850 veya 4.000 mAh gibi oldukça büyük bir batarya ile geleceği söylenen Note 9, donanım bölümünde oldukça iddialı olacak.

Galaxy Note 9

Note 9‘un gücünü selefi Galaxy S9+ gibi Snapdragon 845 yonga setinden ve 6 GB RAM’den alması bekleniyor. Bazı bölgelerde ise Samsung’un geliştirdiği Exynos 9810 Octa yonga set yer alacak.

Galaxy S8 fiyatı düştü!

Telefonun depolama seçenekleri arasında ise; 64 GB, 128 GB ve 256 GB olacak. Kutusundan Android 8.1 Oreo ile çıkacak olan Note 9, Android P güncellemesi ne 2019 yılında alacak.

Note 8 ile gelişen S-Pen’in, Note 9‘da da yeni özelliklere kavuşması bekleniyor. Ülkemizde kurdan dolayı 5.000 TL ila 6.3000 TL arasında satılması ön görülen Note 9, bakalım serinin tutkunlarını tatmin edecek mi?