İstabul depremi sonrası hatlar gitti!

İstabul depremi

İstabul depremi sonrası Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone operatörleri kitlendi. İstabul depremi sonrası iletişim sadece internetten sağlanabiliyor.

İstabul’da yaşanan son yılların en şiddetli depremi sonrasında Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone operatörleri kitlendi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından önce 5.8 daha sonra da 6.0 şiddetinde olduğu açıklanan deprem sonrasında iletişim şimdilik WhatsApp, FaceTime, iMessage, BiP, Telegram, Skype ve Google Duo gibi uygulamalar ile gerçekleştirilebiliyor.

Hatların gitme sorunu ilk etapta İstanbul’da yaşayanları etkilemişti. Daha sonrasında ise Türkiye genelinde şebeke sorunu meydana gelmeye başladı. Yaklaşık 15-20 dakikadır Türkiye genelinde arama yapmak isteyenler hattın düşmediğinden şikayetçi durumda. Ancak bu durumun maalesef ki deprem ile alakalı olduğunu belirtelim.

İstanbul’da yaşanan bu üzücü deprem sonrasında; İstanbul’da yaşayan tüm takipçilerimize geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Umarız bu depremler büyük İstanbul depremini tetiklemez.

İstabul depremi