İşte 100MP’lik Lenovo Z6 Pro ile çekilen fotoğraflar!

lenovo z6 pro p

Lenovo’nun 23 Nisan’da resmiyete kavuşacak olan yeni amiral gemisi modeli Z6 Pro ile çekilmiş fotoğraflar yayınlandı. İşte Lenovo Z6 Pro ile çekilen fotoğraflar.

Lenovo yeni amiral gemisi modeli Z6 Pro için 23 Nisan’da özel bir etkinlik düzenleyecek. Çinli üreticinin üst segmentteki yeni modeli, teknik özelliklerinden ziyade 100MP’lik kamerasıyla dikkat çekeceğe benziyor.

Çinli üreticinin Hyper Vision olarak tanımladığı kamera teknolojisini kullanacak olan Lenovo Z6 Pro şimdiden tüm dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Şirketin en yetkili ismi konumunda bulunan Chang Cheng, 23 Nisan’daki etkinliğe sayılı günler kala Z6 Pro ile çekilmiş bazı fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.

Bu fotoğraflardan 3’ü telefonun gece çekim performansına odaklanırken, diğer 3’ü ise gün ışığındaki kamera performansını merkezine alıyor. Dilerseniz Chang Cheng tarafından paylaşılan görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz. (Fotoğrafları büyütmek için üzerine tıklayınız.)

Z6 Pro, P30 Pro ve S10 5G’den iyi mi?

Açıkçası Z6 Pro’nun fotoğraf çekim performansı konusunda hayli iddialı olduğunu söyleyebiliriz. Elbette yine de telefon resmi olarak tanıtılmadan konuşmak çok doğru olmayacaktır. Lenovo’nun kamera konusundaki iddiasını ispat edebilmesi için P30 Pro ve Galaxy S10 5G gibi modellerle kıyaslanması gerekiyor.

Malum şu anda DxOMark sıralamasına göre en başarılı fotoğraf performansına sahip modeller P30 Pro ve S10 5G. Eğer Lenovo’nun yeni amiral gemisi modeli bu iki modelin üzerinde bir puan alırsa, sektördeki işler iyiden iyiye kızışacaktır.

Huawei P30 Pro dayanıklılık testinde


Yorumlar kapatıldı.