iQOO Neo 9s Pro+ İlk Kez Görüldü

iQOO Neo 9s Pro+

iQOO Neo 9s Pro’nun yanı sıra bir de Plus modeli satışa sunulacak. Çok yakında tanıtılacak olan iQOO Neo 9s Pro+ hakkında ilk detaylar ortaya çıktı.

Çinli telefon üreticisi vivo’nun alt markası olan iQOO, bu hafta bir açıklama yaparak iQOO Neo 9s Pro’nun çok yakında piyasaya sürüleceğini duyurdu. Bu telefonun MediaTek’in Dimensity 9300+ yonga setini kullanacağı açıklandı. Ancak görünen o ki Neo 9s Pro tek başına gelmiyor. Çünkü bugün iQOO Neo 9s Pro+ da ilk kez görüldü. Resmi olarak duyurulan modelin aksine bu Plus modeli bir Qualcomm yonga seti kullanıyor.

iQOO Neo 9s Pro+’ın kullanacağı bu Qualcomm yonga seti, son dönemde çıkan amiral gemisi akıllı telefonların bir numaralı tercihi olan Snapdragon 8 Gen 3 olacak. Telefonda bu yonga setine 16 GB RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı konusunda kullanıcılara iki farklı seçenek sunulacağı söyleniyor ama bunların neler olacağı henüz netlik kazanmış değil. Gelen bilgilere göre Neo 9s Pro+, “piyasadaki en bütçe dostu amiral gemisi telefon” olarak pazarlanacak.

iQOO Neo 9s Pro+

iQOO Neo 9s Pro gibi Pro+ modeli de 6.78 inçlik LTPO AMOLED bir ekrana sahip olacak. Ekranın çözünürlüğünün ise 2800 x 1260p olacağı söyleniyor. Telefonun 5160 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağı ve bu bataryanın 120 W hızlı şarj özelliğiyle geleceği düşünülüyor. Çünkü telefonun bu konuda Neo 9 ile oldukça benzer özelliklere sahip olması bekleniyor.

Realme GT Neo6 Resmen Tanıtıldı