JBL yeni hoparlör modelleri ile aklınızı başınızdan alacak

jbl smart speaker

Ses ve müzik denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan JBL, şimdilerde iki yeni hoparlör modeliyle adından bahsettiriyor.

JBL yeni hoparlör modelleri ile aklınızı başınızdan alacak JBL’nin Boombox 3 ve Charge 5 model hoparlörlerinin en son sürümü, artık kablosuz bağlantıyı desteklemekte. Taşınabilir hoparlörler Charge 5 ve Boombox, mobil cihazlardan içerik akışı yaparken daha sağlam bir bağlantı ve kesintisiz bir deneyim sunuyor. Yeni hoparlörler, 24 bit / 96kHz oynatma özelliği sayesinde HD ses deneyimi de sağlıyor.

JBL Quantum 610

JBL’nin Boombox 3 Wi-Fi ve Charge 5 Wi-Fi model taşınabilir hoparlörleri, ilk olarak Avrupa’da piyasaya çıkarılmış durumda. Wi-Fi bağlantısı dışında, yeni versiyon hoparlörlerin önceki versiyonlarından çok büyük bir farkı yok. Ancak Wi-Fi’nin sağladığı genişletilmiş menzil, hoparlöre daha uzaktan bir cihaz bağlama imkanı sunuyor. Bu cihazlar ayrıca Apple AirPlay, Alexa MRM ve Google Chromecast’i desteklerken, Bluetooth 5.3 bağlantısı ve otomatik ses ayarlama gibi özellikler de sunuyor.

jbl smart speaker

JBL yeni hoparlör modelleri ile aklınızı başınızdan alacak

Boombox 3 Wi-Fi modeli, beş hoparlör, bir subwoofer, iki tweeter ve iki orta frekans sürücüsüne sahip. Dolby Atmos ile uyumlu olan bu model, tek bir şarjla 24 saate kadar oynatma süresi sunabiliyor. Diğer taraftan JBL Charge 5 Wi-Fi, iki pasif bas radyatörü, bir tweeter ve bir uzun salınım sürücüsü ile donatılmış. Bu hoparlör, tek bir şarjla 20 saate kadar çalışabiliyor. JBL’nin Charge 5 ve Boombox 3 Wi-Fi versiyonları, siyah kasaları üzerindeki altın renk ayrıntılarla göze çarpıyor.

jbll

Yeni hoparlörlerin kısa bir süre içinde Avrupa pazarında yerini alması bekleniyor. Boombox 3 Wi-Fi’nin perakende fiyatı 599 € olarak belirlenirken, Charge 5 Wi-Fi’nin fiyatı 249 € olacak. Diğer pazarlarda bu modellerin ne zaman kullanıma sunulacağı henüz belirtilmedi. JBL yeni hoparlör modelleri ile aklınızı başınızdan alacak.

Amazon Türkiye iade işlemlerini ücretli hale getiriyor!