iPhone XI kılıfında görüntülendi!

Ghostek

Apple’ın Eylül ayında tanıtacağı iPhone XI modeli bugün ünlü kılıf üreticisi sayesinde bir kez daha ortaya çıktı. İşte karşınızda iPhone XI tasarımı!

Apple, merakla beklenen iPhone 11 ve iPhone 11 Max modellerini Eylül ayında tanıtacak. Apple A13 yonga seti ve 4 GB RAM’den beslenecek olan ve tarihin en hızlı telefonu olacak olan iPhone 11 modelleri, çirkin tasarımı ile çok konuşulacak gibi görünüyor. Apple, rakipleri gibi bu yıl nihayetinde üçlü kamera kurulumuna geçecek. Ancak bu kameraların konumlandırılması Apple’ın tasarım noktasında tökezlediğini gösteriyor.

iPhone XI nasıl görünecek?

Ünlü kılıf üreticisi olan Ghostek, bugün iPhone 11’in kılıflarını yayınladı. Yayınlanan görsellere göre; iPhone 11’in kamerası sol üst bölüme kare şeklinde konumlandırılacak. Olukça büyük lensler ile gelecek olan bu kameralara bir de LED flaş eşlik edecek.

Galaxy Fold için geri sayım başladı!

Arkadan ve önden bakıldığında iPhone X’in tasarımını birebir andıran iPhone 11’in devrim yaratacak bir yenilik ile gelmesi bekleniyor. Aksi durumda Apple, pazar payını Çinli firmalara 2020 yılında da kaptırmaya devam edecek.

iPhone XI