iPhone X için şimdiden sıraya girdiler!

Ekran Resmi 2017 09 12 07.58.04

Apple’ın bugün tanıtması beklenilen iPhone X için şimdiden uzun kuyruklar oluşmaya başladı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Bilindiği üzere bugün Apple’ın yeni nesil iPhone modeli tanıtılacak. Cupertino merkezli şirketin Türkiye saati ile 19:00 sularında başlayacak olan etkinliği pek çok teknoloji mecrası tarafından da canlı olarak yayınlanacak. Peki kaç şanslı kişi ilk günden iPhone X sahibi olabilecek?

Açıkçası bu akşam iPhone X’in tanıtılacağı bile kesinlik kazanmış değil. Zira son çıkan dedikodularda, Apple’ın iPhone X’i yetiştiremediği ve tanıtımını erteleyebileceği belirtiliyor. Elbette bunlar çeşitli iddialardan ibaret. Muhtemelen böyle birşey olmayacaktır. Telefonun çıkışı belki belli bir süre daha ertelenebilir fakat tanıtımının ertelenmesi pek de söz konusu değil gibi görünüyor.

Öte yandan iPhone X’in ilk etapta sınırlı sayıda dağıtılacağı haberleri, şimdiden bazı Apple Store önlerinde uzun kuyruklar oluşmasına neden olmuş durumda. Yukarıdaki fotoğraf Avusturalya’da bulunan bir Apple Store’un önünde çekilmiş. İnsanlar geceden başlayarak yeni iPhone modelleri için beklemeye başlamış durumda.

Eğer Apple, iPhone X satışını ileri bir tarihe ertelerse bu şimdiden kuyruğa girip saatlerce bekleyenler için tam bir hayal kırıklığı olacaktır.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Genelde yeni tanıtılan iPhone modelleri sadece belli başlı Apple Store’lar da anlık olarak satışa sunuluyor. Sydney’de bulunan Apple Store’da bunlardan bir tanesi. Bakalım iPhone X tüm bu beklentileri karşılayabilecek mi? Bekleyip  göreceğiz.