iPhone SE 3, 5G bağlantısına ve yükseltilmiş yonga setine sahip olacak

hhg

Apple geçtiğimiz ay yeni seri telefonlarını tanıttı. Şimdi de tanıtacağı yeni iPhone SE 3 hakkında yeni bilgiler gelmeye başladı.

Geçtiğimiz birkaç ay içinde, iPhone SE 3 hakkında birçok yeni iddia ortaya atıldı. Son zamanlarda telefonun konsept renderları ortaya çıktı ve cihazın selefi iPhone SE 2020 ile aynı kasayı kullanacağı öne sürüldü . Şimdi, Macotakara’dan gelen yeni bir bilgi, yükseltilmiş bağlantı ve dahili özelliklere sahip yeni bir iPhone SE modelinin olacağını, ancak eski SE ile aynı tasarıma sahip olacağını ortaya koyuyor.

iPhone SE 3

Gelen haberlere göre Apple iPhone SE 3, iPhone SE 2020’de görülen 4G yerine 5G bağlantısına sahip olacak. Akıllı telefonun ayrıca yükseltilmiş dahili parçalarla daha iyi performans getirdiği söyleniyor . Söylentilere göre Apple, A15 Bionic yonga setini kullanacak. A15 Bionic, en yeni iPhone 13 serisine güç sağlayan yonga seti olduğunu hatırlatalım.

Bununla birlikte, telefonun iyi bir ağ ile eşleştirilmiş bir performans artışı olacağını söyledi. Cihaz Qualcomm’un Snapdragon X60 5G modemine sahip olacak ve fiziksel SIM ve eSIM desteğine sahip olması bekleniyor. Diğer özellikler açısından, telefon, üstte ve altta göze çarpan çerçevelere sahip 4.7 inçlik bir ekrana sahip olabilir. Ayrıca, ana sayfa düğmesi olarak ikiye katlanacak bir TouchID sensörüne de sahip olabilir.

iPhone SE 3’ün önümüzdeki aylarda piyasaya sürülen en güçlü kompakt akıllı telefon olması bekleniyor. Apple, telefonun resmi lansman tarihini henüz açıklamadı, ancak yakında piyasaya sürülmesini bekliyoruz.

Galaxy A13 5G görüntüleri ortaya çıktı