iPhone 12 Pro Max tasarımı sıdırıldı! İşte detaylar!

iphone 12 pro

iPhone 12 Pro Max tasarımı sızdırıldı! Muhtemelen sızdırılan bu görüntüler birebir telefon ile aynı olacak. Neden mi? Detaylar haberimizde…

iPhone 12 Pro Max tasarımı gerçek modelle birebir aynı olabilir neden mi ? Çünkü sızıntıyı iPhone SE 2020 modelinin tasarımlarını sızdıran EverythingApplePro yaptı. Hatırlarsanız ünlü YouTuber bu sızıntıyı yapmıştı ve yüzde yüz doğruluk oranı yakalamıştı.

Telefonun tasarımına baktığımızda aklımıza ilk olarak iPad Pro geldi. Çünkü arka gövdede yer alan kamera kurulumu oldukça iPad modelini andırıyor. Sızıntıdan da anlaşıldığı kadarıyla 12 Pro Max’in tasarımının %70’i tamamlanmış. Sadece Apple ürünleri üzerine içerik hazırlayan Jon Prosser, elinde silikon bir telefon örneği ile karşımıza çıkıyor. Daha sonra program üzerinden tam olarak arka kamera kurulumunun nasıl olacağını ve ön panelde yer alacak çentiği gösteriyor. Telefonun iPhone 5 tasarımını da hatırlattığını söyleyebiliriz.

iphone 12 pro max 2

Telefon 5G ile birlikte gelecek!

iPhone 12 Pro Max Eylül ayında piyasaya sürülecek. Telefonun üst kısmında yer alan antenler sayesinde 5G teknolojisine sahip olacağı söyleniyor. Bu konuda daha akıllarda oldukça fazla soru vardı. Aralık ayında ortaya çıkan Covid-19 virüsü tüm dünyayı etkisi altına aldı. Çok sayıda telefon üreticisi telefon tanıtım lansmanlarını ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldılar. Bu virüs Apple’ı da zor durumda bıraktı. Tedarik zincirinde ortaya çıkan kırılmalar Apple’ın yeni telefonunda 5G bağlantısı desteğini sağlayıp sağlayamayacağı konusunda şüpheler uyandırdı. Neyse ki Apple’ın en büyük tedarikçisi Foxconn eski üretim kapasitesine döndüğünü açıkladı.

Kan oksijen doygunluğu neden takip edilmeli?

Aşağıda Apple hakkında çeşitli bilgiler sızdıran Youtube içerik üreticisi EverythingApplePro’nun yayınladığı video mevcut. Sizde bu videoyu izleyerek tasarım hakkında yorum yapabilirsiniz.