iPhone Xs ve iPhone Xs Plus için konsept videosu yayınlandı!

iPhone Xs Plus

iPhone Xs ve iPhone Xs Plus için konsept videoları yayınlanmaya başladı. 9to5Mac’in iPhone Xs’i sızdırmasının ardından gelen konsept videoları görülmeye değer. İşte Koreli Lee Gunho’nun yayınladığı o video!

Apple, yeni iPhone modellerini tanıtacağı etkinliği geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. 12 Eylül olarak açıklanan bu tarihin ardından yaklaşık yarım saat geçmeden ise 9to5Mac sitesi yeni iPhone modellerinin görüntülerini yayınlamıştı.

iPhone Xs ve iPhone Xs Plus olarak isimlendirilecek olan bu iPhone modelleri, görünüm olarak iPhone X ile hemen hemen aynı tasarıma sahip olacak.

Daha büyük ekran isteyenler için Plus modeli tanıtacak olan Apple, yıllardır uyguladığı “s” serisi politikasından vazgeçmeyerek ortaya garip bir ismin çıkmasına neden olacak. iPhone Xs her ne kadar iPhone 10s diye okunsa da, isimlendirme konusunda Apple’ın çuvalladığı açıkça görünüyor.

Yeni iPhone etkinliğinin tarihi açıklandı!

iPhone Xs sızıntılarının gelmeye başladığı bugünlerde ise Koreli tasarımcı Lee Gunho, iPhone Xs için yeni konsept tasarımlarını yayınladı. Lee Gunho’nun yayınladığı konsept, sanki bir Apple tanıtım filmiymiş havasında.

Telefonun hatlarını gösteren Lee Gunho, iPhone’un kenarını daha parlak bir yapıya büründürerek, ortaya çok şık bir telefonun çıkmasını sağlıyor.

iPhone Xs ve iPhone Xs Plus konsept videosu!