iPhone kullananlar bir daha vazgeçemiyor

Apple fanları iPhone 13 Pro Max almayı planlıyor

ABD’de yapılan bir araştırma ilginç sonuçlar ortaya çıkardı. Görünen o ki bir defa iPhone kullananlar sonrasında başka bir markaya geçmek istemiyorlar. İşte konunun detayları.

iPhone kullananlar bir daha vazgeçemiyor. Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Apple yeni nesil iPhone modellerini kısa süre önce tanıtmıştı. Apple tarafından tanıtılan modeller arasında iPhone 13, iPhone 13 mini, İPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max vardı.

Bu modeller özellikle ABD’de çok büyük ilgi gördü. Tabi ki ABD ile diğer ülkelerdeki satış birim fiyatı aynı olmadığı için bu durum normal diyebiliriz.

Peki iPhone kullananlar, bu deneyimden memnun kalıyor mu?

iPhone 14 'tam bir yeniden tasarım' ile gelecek

iPhone kullananlar bir daha vazgeçemiyor

ABD’de yapılan bir araştırmaya göre iPhone kullananların yüzde 90’ından fazlası önümüzdeki süreçte iPhone’dan başka bir telefon kullanmayacağını söylüyor. Diğer markalara bakıldığında Apple’ın müşteri sadakatinin çok daha üst seviye olduğunu söyleyebiliriz. Keza aynı soru Samsung kullananlara sorulduğunda sonuç yüzde 70’in biraz altında çıkmış. Apple ve Samsung’u LG ile Motorola takip ediyor. Tabi ki artık LG’nin bu pazarda yer almadığını da hatırlatmak gerekiyor.

Elbette Apple’ın müşteri sadakatinde bu kadar önde olmasında iOS’in büyük bir payı var. Çünkü genel olarak iOS kullanıcıları, Android’e geçişe pek sıcak bakmıyorlar. Lakin Android tarafında çok fazla alternatif olduğu için kullanıcılar zamanla farklı markalara yönelebiliyorlar.

iOS 15.1 ile gelen SharePlay nasıl kullanılır?