iPhone 8 OLED ve kıvrımlı ekranla gelecek!

iphone 8 oled ekran

Apple’ın ekran teknolojisini değiştireceği ile ilgili iddialar giderek güçleniyor. iPhone 8 OLED ekranla karşımıza çıkabilir.

Daha az güç tüketmesi ve daha ince olması sebebiyle OLED ekran teknolojileri günümüzde çoğu akıllı telefonda kullanılıyor. Bu ekran panelini kullanmaya başlayacak olan yeni marka ise Apple olacak. İddiaya göre iPhone 8 OLED ekranla tüketicilerin karşısına çıkacak.

Çerçevesiz ekran konusundaki çalışmalar son yıllarda hız kazandı. Samsung’un kıvrımlı ekrana sahip Edge serisi, Xioami’nin büyük ölçüde çerçevesiz ekrana sahip modeli derken iddialar giderek artıyor.

Apple ve Samsung’un OLED ekran üretimi ve tedariği konusunda anlaşmaya vardığı söyleniyor. Güney Kore haber sitelerinde Samsung’un Apple’a 100 milyon adet OLED ekran tedarik edeceğine dair önemli iddialar var. Peki bu tam olarak ne anlama geliyor?

Sharp, JDI ve LG ile çalışan Apple, bundan böyle ekran konusunda Samsung ile anlaşabilir. OLED ekran teknolojisine geçmesi beklenen Apple’ın aynı zamanda çerçevesiz bir ekran tasarımına geçeceği de iddialar arasında. Hatta bu konudaki iddialarla hazırlanmış konsept çalışmalar bile var.

Önümüzdeki yıl duyurulacak iPhone modelinin aynı zamanda 10. nesil iPhone olacağı için beklentiler giderek artıyor. Ancak bu iddialarda bahsedilen OLED ekran teknolojisi 2017 yılı için mi yoksa 2018 yılı için mi düşünülüyor henüz o nokta belirsiz.

iPhone 8 OLED ve kıvrımlı ekran konsept videosu!

Apple AirPods hakkında bilinmesi gereken 7 önemli özellik!