iPhone 8 hakkında şok iddia!

iphone 8 concept iris scan

Dünyaca ünlü Apple analisti Ming-Chi Kou, iPhone 8 ile ilgili bazı iddialarda bulundu. İşte Kuo’nun çok ses getirecek olan açıklamaları.

Apple ürünleri konusunda son derece doğru tahminleriyle ün salan Ming-Chi Kuo, iPhone 8 hakkında ses getirecek bazı açıklamalar da bulundu.

Kuo verdiği bir demeçte, Apple’ın iPhone’un 10. yılına özel olarak satışa sunacağı yeni modelinin ismi kesinlik iPhone 8 olacak. Ünlü analist bu konu hakkında son derece kendinden emin görünüyor. Zira Kuo’ya göre çoktan Apple yeni iPhone modelinin ambalaj ve broşür basımlarına çoktan başlamış durumda.

Dünyaca tanınmış Apple analistinin asıl ses getirecek söylemleri ise Apple’ın devrim yaratacak bir teknolojiye sahip yeni 3D sensörü üzerine. Zira Kuo, iPhone 8’in ön kamerasına yerleştirlecek olan 3D sensörde önemli sorunlar olduğunu belirtiyor. Üstelik Apple yoğun bir mesai harcamasına karşın hala bu sensörde karşılaştığı sorunları da aşabilmiş değil.

Bu durum telefonun çıkış tarihine de doğrudan etki edebilecek nitelikte. Zira Kuo, iPhone 8’in normal Apple takvimine oranla çok daha geç çıkabileceğini belirtiyor.

Ünlü analistin değindiği diğer bir konu da iPhone 8’de parmak izi okuyucusunun konumu. Apple hala parmak izi okuyucusu hakkında ne yapacağına karar vermiş değil. Zira parmak izi okuyucu ekranın altında istenilen verimlikte çalışmıyor. Arka kısmına konulmasına ise Apple yönetim kurulu pek sıcak bakmıyor. Dolayısıyla Apple, bu noktada da önemli bir sorunla karşı karşıya diyebiliriz.

Bakalım Cupertino merkezli şirket bu sorunların üstesinden gelmeyi başarabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.