Apple Watch 5 iPhone 11 ile birlikte tanıtılacak

apple watch 5

#İŞBİRLİĞİ

Apple’a yakınlığıyla bilinen analist Ming Chi-Kuo yeni Apple Watch modeli hakkında bazı açıklamalarda bulundu. İşte Apple Watch 5 hakkındaki tüm detaylar.

Hali hazırda akıllı saat pazarında lider konumda yer alan Apple, önümüzdeki ay yeni akıllı saatini tanıtacak. Malum, Cupertino merkezli şirketin Eylül ayında yeni nesil iPhone modellerini tanıtacağı bir etkinlik düzenlemesi bekleniyor. Apple’a yakınlığı ile tanınan Ming Chi-Kuo bu etkinlikte yeni Apple Watch modelinin de tanıtılacağını iddia ediyor.

Peki Apple Watch 5 modelinde kullanıcıları ne gibi yenilikler bekleyecek? Kuo, yeni Apple Watch modelinde seramik tarzı bir kaplamadan bahsetmiş. Fakat bunun tek bir modelde mi olacağı, yoksa tüm modellerde mi olacağı hakkında net bir bilgi yok.

Öte yandan yeni Apple Watch’ta tasarımsal anlamda da bir yeniliğin olmayacağı belirtiliyor. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl satışa sunulan Apple Watch 4’te kasa tasarımı aynı kalmasına karşın çerçeveler inceltilerek daha modern bir görünüş elde edilmişti. Muhtemelen bu tasarım çizgisi yeni nesil Apple Watch modelinde de aynen korunacak.

Ming Chi-Kuo bir süredir söylenti halinde olan microLED ekranların ise bir sonraki Apple Watch ile yani Appel Watch Series 6 ile geleceğini iddia ediyor. Sonuç olarak bekleyip göreceğiz.

iPhone 11 ile Note 10 ekranı aynı olacak