iPhone 8 canlı canlı görüntülendi!

iphone 8p

Apple’ın önümüzdeki dönemde satışa sunacağı yeni iPhone modeli canlı canlı görüntülendi. İşte iPhone 8 hakkındaki son detaylar.

Dünyanın önde gelen yazılım ve teknoloji devlerinden biri olan Apple, şu aralar hummalı bir şekilde yeni iPhone modeli üzerinde çalışıyor. İsmi şimdilik iPhone 8 olarak lanse edilen bu model, teknik özelliklerinden ziyade, yeni tasarım çizgisiyle dikkatleri üzerine çekmiş durumda.

Şimdiye kadar sızdırılan bilgiler ışığında, iPhone ile özdeşleşen home tuşunun iPhone 8’de yer almayacağını biliyoruz. Cihazın ön tarafı tamamen ekranla kaplanırken, parmak izi okuyucusun ise ekranın alt kısmına yerleştirileceği iddia ediliyor.

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan ve iPhone 8’e ait olduğu iddia edilen bazı görseller, internete yansıyan bu iddiaların ne derece doğru olduğunu da gözler önüne serdi. Sızdırılan iPhone 8 görsellerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Öncelikle hemen baştan belirtelim. Elbette bu görseller iPhone 8’e ait olmayabilir. Tamamen sahte de olabilir. Fakat bu şekilde sızdırıldığından ötürü, bizler de sizlere iPhone 8’e ait olarak lanse ediyoruz.

Görsellere dönecek olursak, şimdiye kadar sızdırılmış olan bilgilerin doğru olduğunu görebiliriz. Zira dikey bir ana kamera, ön tarafı kaplayan OLED panel ve ince tasarım çizgisi. Parmak izi okuyucusunun telefonun arka kısmında görünmemesi, ekran altına yerleştirildiğinin en önemli ispatı diyebiliriz. Elbette Apple, parmak izi okuyucusunu iPhone 8’den tamamen çıkarma gibi bir girişimde bulunmadıysa.