iPhone 9 kanlı canlı görüntülendi! Peki, bu gerçek olabilir mi?

Uygun fiyatlı iPhone 9

Apple’ın 31 Mart tarihinde tanıtacağı iPhone 9 modeli bugün kanlı canlı bir şekilde görüntülendi. Peki, bu sızıntı doğru olabilir mi?

Apple, normal şartlar altında Şubat ayı içerisinde etkinlik düzenleyip, bu etkinlikte tanıtılacak olan iPhone 9 modelini Mart ayında satışa sunacaktı. Ancak Çin’in Wuhan kentinde patlak veren ve 1.700’den fazla ölümle sonuçlanan coronavirus yüzünden Apple’ın üretim hattında aksaklıklar yaşandı.

Apple’ın da bu yüzden etkinliğini 31 Mart 2020‘ye ertelediği söyleniyor. Etkinlikte karşımıza çıkacak olan 399 dolarlık tek kameralı çağ dışı tasarımlı iPhone 9 modeli için bugün bir sızıntı daha geldi.

2020 yılında utanmadan böylesine bir tasarım ile karşımıza çıkacak ve 250 dolar bile etmeyecek bu modele 399 dolar isteyecek olan Apple, çok tepki toplayacak gibi görünüyor. Elinde kalan iPhone 8 kasasına iPhone 9’u çakacak olan Apple, hem stok eritecek hem de kasasını dolduracak.

iOS 13.4 Beta 2 güncellemesi yayınlandı!

Tek kameranın küfür sayılacağı bu devirde böyle bir model tanıtmak tam da Apple’ın yapacağı bir iş. Gücünü Apple A13 yonga setinden ve 3 GB RAM’den alacak olan telefonda 4.7 inç büyüklüğünde LCD ekran yer alacak. Arka kameranın ise 12 Megapiksel çözünürlüğünde olacağı söyleniyor.

Çinli rakiplerinden ders almayan Apple, bu modeli ile yine satacak. Hatta iPhone 11’den bile fazla satacak. 399 dolar fiyat bandı aslında ideal görünüyor.

Ancak bu telefon Türkiye’de 5.000 TL bandını zorlayacak. Bu yüzden çağ dışı bir tasarıma ve tek kamera kurulumuna Türkiye’de 5.000 TL vermek için akıl tutulması yaşamanız gerekiyor.


Yorumlar kapatıldı.