iPhone 8 canlı canlı görüntülendi!

iphone 8 20

Apple’ın önümüzdeki dönemde satışa sunacağı yeni iPhone modeli iPhone 8, bir videoda ortaya çıktı. İşte konu ile ilgili detaylar.

Apple şu aralar yeni bir iPhone modeli üzerinde çalışıyor. Şimdilik iPhone 8 ismi ile lanse edilen bu model hakkında hemen hemen hergün yeni bir sızıntı ile karşılaşıyoruz.

iPhone’un 10. yılına özel olarak tasarlanan yeni iPhone modeli, bir çok tasarımsal yeniliği de beraberinde getiriyor. iPhone modelleri ile özdeşleşen home tuşu, iPhone 8 ile birlikte tarih olacak. Zira Apple bu dönemden sonraki modellerinde de home tuşuna yer vermeyi düşünmüyor. 2018’de satışa sunulacak olan 3 modelin de uçtan uca OLED panel ile geleceği tahmin ediliyor.

iPhone 8’in nasıl bir tasarıma sahip olacağı da teknoloji severlerin en çok merak ettiği hususlardan birisi. Sızdırılan bilgiler doğrultusunda, ön tarafın uçtan uca OLED panel ile kaplı olacağını, telefonun arka kısmında ise dikey şekilde konumlandırılmış bir çift ana kameranın bulunacağını biliyoruz. Zira son sızdırılan görüntüler de bunları onaylar nitelikte.

Geçtiğimiz gün sızdırılan bir videoda da iPhone 8 tasarımı tüm hatlarıyla gözler önüne serildi. Yaklaşık olarak 5 saniyelik uzunluğa sahip olan bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Videoda da görüldüğü üzere, iPhone 8’in tasarım çizgisi daha önce sızdırılmış olan bilgiler ile örtüşüyor. Ayrıca arka tarafta bir parmak izi okuyucusunun bulunmadığını da belirtelim.