iPhone 7c üretimi başlıyor!

iphone 7c 2016

iPhone 7c üretimi çok yakında başlayacak. Uzun zamandır gündeme gelen plastik kasalı model, önümüzdeki ay üretim bandına girecek. Apple iPhone 7c nasıl olacak?

iPhone 5c ile başlayan ilk plastik kasalı iPhone modeline şimdi iPhone 7c ile devam edilecek. Apple iPhone 7c firmanın nispeten uygun fiyatlı bir alternatifi olacak. İddialar giderek detaylanıyor.

iPhone 7c üretimi için tarih Ocak 2016!

GadzetArena isimli sitenin haberine göre Apple, iPhone 7c modeli için son kararı verdi ve cihaz üretim bandına girmeye hazırlanıyor. Yani iPhone 7c üretimi yakın zamanda başlayacak. İddia edilen tarih eğer bir değişiklik olmazsa şimdilik Ocak 2016 olarak görülüyor.

Uzun zamandır konuşulan iPad Pro iddialarının bu yıl gerçek çıkmasıyla birlikte artık sıra ikinci nesil plastik kasalı iPhone modelinde yani iPhone 7c. Zaman zaman iPhone 6c olarak da basına yansıyan bu potansiyel cihaz son günlerde iPhone 7c olarak anılmaya başlandı. Telefonla ilgili en önemli detay ise 4 inç ekrana sahip olacağı yönünde. Apple A8 veya Apple A9’dan güç alması beklenen iPhone 7c’nin ekranı tıpkı iPhone 6 ailesinde olduğu gibi 2.5D eğimli (Curved) olacak.

Telefon halen daha gizemini koruyor. Bazı kaynaklarda Nisan ayında iPad Air 3 ile birlikte duyurulacağı söylenirken, bazı kaynaklarda ise Eylül 2016’ya kadar sarkacağı söyleniyor. Eğer üretimi Ocak 2016’da başlarsa Eylül ayına sarkması mantıklı görünmüyor yani iPhone 7c’yi bekleyenler için muhtemel çıkış tarihini Nisan olarak belirtebiliriz. iPhone 7c üretimi başlarsa, üretim bandından karelerin de basına yansıyacağından eminiz.

HP Falcon akıllı telefon geliyor!