iPhone 7 için paraşüt konsepti! – Video

parasutlu iphone 7

Zaman zaman sizlerle ilgi çekici akıllı telefon konseptlerini paylaşıyoruz. Bu sefer yer verdiğimiz konsept, şimdiye kadar ortaya çıkanlar arasında en eğlencelisi olabilir. iPhone 7’de paraşüt görevi gören özelliğin konsepti, video ile birlikte haberimizde.

parasutlu-iphone-7

iPhone 7 için çok sayıda iddia bulunuyor. Bunların bir kısmı gerçekçi, bir kısmı ise gerçek dışı iddialar. Diğer yandan bağımsız tasarımcılar, kendi zevk ve tercihlerine göre çeşitli konseptler hazırlayarak yayınlıyor. Bu videoda izleyeceğiniz konsept de bunlardan biri. Yani sadece hobi amaçlı yapılmış bir çalışma.

Aşağıdaki videoda iPhone 7 için düşünülen bir paraşüt sistemi dikkat çekiyor. Sonitdac isimli YouTube kanalı tarafından yayınlanan videoda, telefon yere düşeceğini sensörler yardımıyla anlayabiliyor. Telefon yere yaklaştığında dört köşesinden karbondioksit gazı püskürterek düşüşü yavaşlatıyor. Böylece telefon, kırılmadan yere düşüyor. Daha sonra kullanıcı, karbondioksit tüpüyle telefonun haznesini tekrar dolduruyor. Uygulaması imkansız olsa da güzel bir görsel şölen olmuş diyebiliriz. İyi seyirler.

Samsung Galaxy A serisi yenilendi: Yeni Galaxy A3, A5 ve A7