MSI ve Corsair güçlerini birleştirdi

msi corsair

Teknoloji devleri MSI ve Corsair güçlerini neden birleştirdi?

Hepsi ve daha fazlası için haberimizi okumak zorundasınız. Evet, iki teknoloji şirketi hayırlı bir iş için güçlerini birleştirdi.

MSI; yeni ekran kartları için bundan böyle Corsair ile çalışacak. İkilinin yeni ekran kartları; yenilikçi bir soğutma çözümüne sahip olacak.

Bilindiği üzere Corsair bellek teknolojisi alanında nam salmış bir firma olarak dikkatleri üzerine çekmişti. Corsair’in başarısını ise belleklerinde kullandığı soğutma sistemi oluşturuyordu.

Çift hibrid soğutmaya sahip olacak olan ekran kartı ile ilgili bilgiler hem MSI’ın hem de Corsair’in Facebook sayfasında yayınlandı.

msi-corsair

İkili tek bir firmanın ekran kartı işlemcisini kullanmayacak. Yani Nvidia ve AMD tabanlı yeni ekran kartları bu ikilinin tasarımından geçecek.

Nvidia cephesinde; GTX 980, AMD cephesinde ise; AMD Radeon R9’u kullanacak. Yeni ekran kartları ile ilgili şimdilik fazla bir bilgiye sahip değiliz.

Bu konuyla ilgili yeni bilgileri ilerleyen zamanlarda öğreneceğimizi düşünüyoruz. O zamana kadar bizi takip etmeye devam edin.

Whatsapp kullanıcıları tehlikede!