iPhone 6 Göründü

iPhone 6 Göründü

iPhone 6’ya ait olduğu iddia edilen görüntüler gelmeye devam ediyor. Dün ortaya çıkan tasarım şemalarının ardından, iPhone 6’nın üretim fotoğrafları da ortaya çıktı.

Apple’ın merakla beklenen yeni telefonu iPhone 6 hakkında iddialara her gün bir yenisi eklenirken yeni görüntülerde ortaya çıktı. Apple iPhone 6’nın Foxconn tesislerinde çekildiği iddia edilen görüntüler, telefonun üretim aşamasından.

iphone 6-5

Metal gövdenin üretim görüntüleri ve üretim şemasının yer aldığı görsellerle birçok telefonun kamerasına dair iddialar ortaya atıldı. Son dedikodulara göre Apple, iPhone 6’da 8 mega piksel çözünürlüğünde ve f/1.8 diyafram değerine sahip ünitenin görev yapacağı iddia edilmişti. Bu iddilara doğrulanmasa da, yeni görsellerle birlikte iddialar pekişmiş oldu.

iphone 6-1

Apple iPhone 6’nın tasarım çizimleri ve şemalarının da sızdırıldığı iddia edildi. 2 farklı modelle gelmesi beklenen iPhone 6’nın bilgileri dün olduğu gibi Japon Mac Otakara’dan geldi. Sızdırılan çizim ve şamalar üzerinden Martin Hajek, telefonların neye benzeyeceğini ortaya koyan çalışmalara imza attı. 3D tasarımlar sonucunda ortaya çıkan görseller gerçeği yansıtmasa da, iPhone 6’nın tasarımına dair ipuçları elde etmemizi sağlıyor. iPhone 6 ile ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Samsung Ativ SE’nin Teknik Özellikleri Belli Oldu