Samsung Ativ SE’nin Teknik Özellikleri Belli Oldu

Samsung Ativ SE’nin Teknik Özellikleri Belli Oldu

Windows Phone pazarına geri dönmeye hazırlanan Samsung’un yeni WP 8.1 işletim sistemli telefonu Samsung Ativ SE’nin teknik özellikleri sızdırıldı.

Son 1-1.5 yıldır Windows Phone pazarında aktif bir şekilde yer almayan Samsung, Windows Phone 8.1 güncellemesiyle birlikte tekrar pazara dönüyor. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bilgilere göre Samsung Ativ SE adlı modelle tekrar pazara giriş yapmaya hazırlanan Samsung, Ativ SE’yi önümüzdeki günlerde piyasaya sunabilir. Ünlü sızıntı kaynağı Evleaks’de Twitter üzerinden Samsung Ativ Se’nin teknik özelliklerini paylaştı.

samsung ativ se

Samsung Ativ SE’de, Qualcomm’un Snapdragon 800 çip seti, 2GB RAM, 5 inç 1080p çözünürlüğünde ekran ve 13 mega piksel çözünürlüğünde kamera bulunuyor. Samsung Galaxy S4 ile hem tasarım hem de donanımsal anlamda benzerlikler gösteren Ativ SE’de,16GB dahili depolama alanı ve microSd kart desteği de sunulacak. İlk duyumlara göre Samsung Ativ SE’yi piyasaya Windows Phone 8 işletim sistemiyle satışa sunacak ve Windows Phone 8.1 güncellemesini de çok kısa bir süre içerisinde kullanıcılara dağıtmaya başlayacak.

HTC Desire 316 Ortaya Çıktı