iPhone 6 Bu Ay 36 Yeni Ülkede Satışa Sunulacak

iPhone 14 Plus

Şu ana kadar satışa sunulduğu bölgelerde yoğun ilgiyle karşılanan iPhone 6’nın Ekim ayı içerisinde 36 yeni ülkede kullanıcılarla buluşacağı açıklandı.

Tüm dünyada merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu iPhone 6‘yı geçtiğimiz ayın başında düzenlediği basın toplantısında resmi olarak tanıtan Apple, telefonun her iki versiyonunu da kısa bir süre sonra piyasaya sürmüştü. iPhone 6’nın hem 4.7 inçlik standart modeli hem de 5.3 inçlik Plus modeli kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılandı ve ilk üç gününde 10 milyondan fazla satmayı başararak yeni bir rekora imza attı.

iPhone_6_plus

Amerikalı teknoloji devi Apple yeni amiral gemisi akıllı telefonuyla bir kez daha inanılmaz başarılara imza atmış olsa da, yeni telefonunu daha fazla bölgeye taşıyarak bu başarıyı daha da arttırmayı amaçlıyor. Apple tarafından dün yayınlanan açıklamayla hala bazı bölgelerde merakla beklenen iPhone 6‘nın Ekim ayı içerisinde 36 yeni ülkede satışa sunulacağı ve böylece telefonun kullanıcılarla buluştuğu ülke sayısının 69’a yükseltileceğin duyuruldu. Avrupa, Asya, Afrika, Orta Doğu ve Latin Amerika ülkelerinden oluşan bu 36 ülkeye yıl sonuna kadar yenileri de katılacak ve 2014 sonunda kadar iPhone 6‘nın satışa sunulduğu ülkelerin sayısı 115’e yükselecek.

Oyun Gelirlerinin Yüzde 60′ı Üç Ülkede Toplandı