Yeni iPhone Modellerinde Biri 4 İnç Olabilir

iphone 6

iPhone 6 modelleriyle akıllı telefon modellerinin boyutunu arttıran Apple’ın yeni iPhone’da tam tersini yaparak 4 inçlik bir model üretebileceği söyleniyor.

Merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu iPhone 6‘yı geçtiğimiz aylarda piyasaya süren ve özellikle büyük boyutlu iPhone 6 Plus’la büyük bir başarıya imza atan Amerikalı teknoloji devi Apple, büyük boyutlu telefonların kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılandığını teknoloji dünyasına kanıtlamış olsa da, yeni iPhone da daha küçük bir tasarım tercih edebileceği söyleniyor.

5. Apple iPhone 5c

Apple‘ın akıllı telefonlarının üretildiği Tayvan’da ortaya çıkan haberlere göre önümüzdeki yıl 3 farklı iPhone modeli piyasaya sürmeye hazırlanan Apple’ın bu telefonlarından birisi 4 inç boyutunda olacak. Küçük boyutlu telefon tercih eden kullanıcıların normal iPhone 6’yı bile fazla büyük bulması sonrası hareke geçen Apple’ın tek elle rahat kullanılabilecek bir telefon üretmek istediği belirtiliyor.

4 inçlik yeni iPhone modelinin yerini alacağı iPhone 5c’nin kullanıcılardan pek ilgi görmemesi bu söylentilere şüpheyle yaklaşılmasına neden olsa da, Apple’ın en başarıl ürünleri arasında yer alan iPhone 5 ve 5S’in de 4 inç boyutunda olduğu düşünüldüğünde Apple’ın yeniden düşük boyutlu telefonlara yönelmesi pek de imkansız görünmüyor.

Motorola DROID Phablet Ortaya Çıktı