Akıllı tayt Smart Leggings bağış bekliyor!

smart leggings 3

Yine ilginç bir Kickstarter projesiyle karşınızdayız. Başlık biraz iddialı ancak ürünü görünce hak vereceksiniz. Lume Smart Leggings isimli ürün Kickstarter üzerinden bağışlarınızı bekliyor. Detayları haberimizde.

smart-leggings-3

Akıllı telefonlar hayatımızın ayrılmaz bir parçasına dönüştü. Bazı girişimciler için ise bu bir fırsat. Lume markası tam olarak bu fikre dayanıyor. Spor yaparken akıllı telefonlarını yanlarından ayırmak istemeyen kullanıcılar için firma ilginç bir çözüm sunuyor. Smart Leggings isimli ürün aslında bir tayt ancak özel bir cebi var.

Smart Leggings isimli ürünün sağ tarafında akıllı telefonlar için tasarlanmış bir cep var. Bu cep kısmına telefonunuzu yerleştiriyorsunuz ve dilediğiniz gibi spor yapabiliyorsunuz. Telefonun ekranına gelen kısımda özel ve ince bir kumaş var. Bu sayede otururken bacağınızın üstüne kalan kısımdan telefonunuzu kontrol edebiliyor, spor yaparken kulaklıktan müzik dinleyebiliyorsunuz. Aslında bunu sadece bir tutku olarak değerlendirmemek gerekiyor. Çünkü spor yaparken yardımcı olan çok sayıda uygulama var ve bunları koşarken veya diğer sporları yaparken kullanmak oldukça zorlaşıyor.

smart-leggings-1

Kickstarter üzerinden 10.000 Dolar bağış toplamayı hedefleyen firma şimdiden bu amacını tamamlamak üzere. Yaklaşık 7000 Dolar toplayan firma, teslimatları 2016 yılında yapacak. Ürün hem kadın hem de erkeklerin kullanımına uygun. Ancak tabii ki bunu satın alırken seçmek gerekiyor. 88 Dolardan satılan Smart Leggings bize biraz pahalı geldi ancak bir spor tutkunuysanız, düşünebilirsiniz.

smart-leggings-2

Apple, iOS cihazlar için destek uygulaması hazırlıyor!