PHILIPS Action Fit ile Adım Adım Özgürlüğe

SHQ33002

Spor yaparken kulaktan düşmeye imkan vermeyen tasarıma sahip Action Fit serisi, suya, tere dayanıklılığı ve ultra hafifliğiyle de dikkat çekiyor.

Philips’in sunduğu Action Fit serisi, sportif bir yaşamı tercih eden, spor yaparken de en iyi ses kalitesiyle müzik dinlemeyi sevenlere hitap ediyor. Philips Action Fit kulaklıkların yüksek kalite ve akustik teknolojisi sporla iç içe yaşamlarda yepyeni bir müzik deneyimine kapıları açıyor.

SHQ1300

Isıya, tere, yağmura dayanıklı

Spor ve macera tutkunları; yağmur,çamur dinlemez, her iklim ve doğa koşulunda spor yapmaktan vazgeçemez. Bu ortamda ise kulaklığı da en az onlar kadar sert koşullara dayanıklı olmalıdır. Spor veya egzersiz tercihi ne olursa olsun Action Fit kulaklıkları ısıya, ıslaklığa ve tere karşı koyuyor ve son derece dayanıklı bir yapıya sahip. En sert koşullarda bile Action Fit ile müziğe ara verilmiyor, Action Fit ile adım adım özgürlüğe koşuluyor.

Hafifliğiyle kulaklığı hissetmeyeceksiniz bile

Kullanıcı dostu tasarımıyla konfordan ödün vermeyen Action Fit serisi, kulaklarınıza güvenli ve rahat şekilde oturması için özel olarak tasarlanmış ultra yumuşak silikon kulaklık kapaklarına sahip. Özel kaplamalı kabloları olası yırtılma ve kopmalara karşı koruma sağlayıp kullanıcısını asla yarı yolda bırakmıyor.

SHQ4305

Action Fit serisinin yeni ürünlerinden Philips SHQ1300 ve SHQ1305 sadece 5.7 gr ağırlığında. Bu hafif ama dayanıklı kulaklıklar kablo klipsi ile rahat kullanımı garanti ediyor.

Otomatik ayarlanan esnek boyun bandı

Mikrofonlu Action Fit serisi de her koşulda özgür müzik imkanı sunuyor. Philips SHQ4305 dayanıklı yapısı, güçlü basları ve tertemiz sesinin yanında otomatik olarak ayarlanabilen esnek boyun bandı ile fark yaratıyor. Bu boyun bandıyla kulaklık başınıza kolayca uyum sağlıyor, her koşulda özgürce müzik dinlemenin önünü açıyor.

 

SHQ33002

Rengarenk seçenekleriye giyim tarzlarına da uyumlu

Action Fit serisinde yer alan mikrofonlu ve mikrofonsuz kulaklıklar özellikleri kadar renkleriyle de dikkat çekiyor. Pembe, kırmızı, yeşil ve siyah Action Fit kulaklıklar, spor giyimde özellikle spor ayakkabılarda renk skalasının çeşitlendiği günümüzde şık sportif giyimi tamamlayacak bir öğe olacak. Kısacası bu kulaklıklar her açıdan spor yaparken mükemmel bir partner olacak.

Whatsapp’a Rakip Geliyor!