iPhone 5s kılıfları iPhone SE’ye oluyor mu?

iphone se kilif

Apple iPhone 5s kılıfları iPhone SE modeline uyuyor mu sorusuna Apple’dan cevap geldi. Bu cevap elinde eski kılıf olan kullanıcılar için sevindirici.

Geçtiğimiz günlerde duyurulan yeni iPhone SE modeli bugün itibariyle yurtdışında ön siparişe çıktı. Önümüzdeki hafta satışa çıkacak olan telefonu almak isteyenler eski kılıflardan ümidini kesmesin.

iPhone 5s kılıfları iPhone SE’ye oluyor!

Apple’ın internet sitesinde yer alan bilgilere göre iPhone 5 ve iPhone 5s kılıfları iPhone SE modeline de uyuyor. Ancak aynı şeyi iPhone 5c modeli için söylemek mümkün değil. 4 inçlik ekranına rağmen güncel teknik özelliklere sahip olan iPhone SE, eski iPhone kılıflarıyla uyumlu olacak. Aynı şekilde iPhone SE için üretilecek yeni Apple kılıflarını da eski iPhone’ununuzda kullanabilirsiniz.

Ses açıp kapatma tuşları, şarj ve kulaklık portları, hoparlör ve mikrofon konumları tamamen aynı olan iPhone 5s ve iPhone SE aynı kılıfları kullanabilecek. Görüntü itibariyle renk seçeneği dışında tamamen aynı olan bu telefonlar sebebiyle Apple şimdiden eleştirilmeye başlandı bile.

iPhone SE modeli 29 Mart tarihinden sonra ülkemizde de satışa çıkacak. Telefonun 16 GB depolama alanına sahip versiyonu 1999 TL’den tüketiciler ile buluşacak. Eğer elinizde iPhone 5 ve iPhone 5s kılıfları varsa, yeni kılıf almanıza gerek yok.

Güneş enerjisiyle telefon şarj etmek için 8 aksesuar!


Yorumlar kapatıldı.