iPhone 16 serisi Ultra desteği ile gelecek

iphone 16

Henüz iPhone 15 serisini bile tam anlamıyla görememiş olmamıza rağmen, iPhone 16 serisinden ilk görüntüler gelmeye başladı.

iPhone 16 serisi Ultra desteği ile gelecek. 2024 yılında çıkışı planlanan iPhone 16 serisine dair detaylar belirmeye başladı. İlk bilgisayar destekli tasarım (CAD) görselleri, Apple’ın yeni amiral gemisi iPhone 16 Pro Max’in daha geniş bir ekran sunacağını ortaya koyuyor.

iphone 16

iPhone 16 Pro Max, önceki modele göre daha yüksek ve geniş ölçülere sahip olacak. 165 mm yükseklik ve 77.2 mm genişlik öngörülüyor. İPhone 15 serisi geleneksel olarak Eylül ayında Apple’ın etkinliğinde tanıtılması planlanırken, gelecek modeller hakkında bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Apple, iPhone 15 serisi için bir Ultra versiyon çıkarmaya karar vermiş gibi görünüyor. Bu durumda, serinin en üst modeli iPhone 15 Pro Max olacak.

123 47

iPhone 16 serisi Ultra desteği ile gelecek

Apple, iPhone 16 Pro Max için de Apple Watch Ultra’da olduğu gibi benzer bir tasarım yaklaşımını benimsiyor. Son CAD görselleri, iPhone 16 Pro Max için daha büyük bir ekranın olduğunu gösteriyor. İddialara göre, iPhone 16 Ultra’nın daha geniş bir gövde boyutuyla uyumlu 6.9 inçlik bir ekranı olacak. Bu tasarımlar, Apple’ın iPhone 16 Pro Max’in genel formunu olabildiğince koruyacağını gösteriyor.

iPhone 16

Önceki raporlarda, iPhone 16 Pro‘nun 6.3 inçlik bir ekrana sahip olacağı, Pro Max versiyonunun ise 6.9 inçlik bir ekran boyutuna sahip olacağı belirtilmişti. Yaklaşık olarak çıkacak olan iPhone 15 serisi, iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve amiral gemisi iPhone 15 Pro Max modellerini içerecek. iPhone 15 serisine ek olarak, arkada daha büyük bir görüntü sensörü ve telefoto bir kamera olacak. iPhone 16 serisi Ultra desteği ile gelecek.

Photoshop yapay zekayla eşsiz yeteneklere kavuştu