iPhone 15 serisi renk seçenekleri ile şaşırtabilir

iPhone 15 Ultra

iPhone meraklılarının gözü kulağı iPhone 15 serisinden gelecek yeni haberlerde. Kabul edelim ki iPhone 15 modelleri de bu konuda bir hayli bonkör davranıyor.

iPhone 15 serisi renk seçenekleri ile şaşırtabilir. Apple, her iPhone modeli ile renk seçeneklerini değiştiriyor ve genellikle önceki nesillerden farklı özel bir renk veya renk seti sunuyor. iPhone 14 Pro ile, Apple koyu mor bir renk sunarken, standart iPhone 14, daha açık bir tonla geldi.

Şarj girişi bulunmayan iPhone

9to5Mac’e göre, Apple’ın iPhone 15 ve 15 Pro modelleri de benzersiz renklerle gelecek ve adı açıklanmayan bir kaynağa göre, Apple iPhone 15 Pro ve Pro Max modelleri için koyu bir kırmızı veya bordo renkte bir iPhone üzerinde çalışıyor. Renk kodu # 410D0D olarak ifade edilen bu renk koyu sienna olarak nitelendirilebilir.

iPhone 15 Ultra 2

iPhone 15 serisi renk seçenekleri ile şaşırtabilir

Standart iPhone 15 modelleri ise yeni koyu pembe ve parlak, açık mavi renklerde sunulabilir. Pembe tonu, renk kodu #CE3C6C olan daha koyu bir pembe olarak tanımlanırken, mavi renk kodu #4DB1E2, “picton mavisi” olarak tanımlanıyor.

Apple iPhone 15

Apple’ın iPhone 15 Pro modelleri için planladığı koyu kırmızı ton, muhtemelen daha parlak bir (PRODUCT)RED cihazı ile eşleştirilecek ve geleneksel gümüş / altın ve uzay grisi tonlarında daha fazla seçenek sunulacak. iPhone 15 modellerinde ise, kırmızı, siyah ve beyaz tonlara benzer renk seçenekleri de sunulabilir.

Yeni renklerle gelen iPhone 15 ve 15 Pro modelleri, mevcut modellerden daha çekici görünebilir ve tüketiciler arasında popüler hale gelebilir. Apple’ın yeni renklerin yanı sıra, daha iyi performans ve özellikler sunması bekleniyor.

Galaxy A34 teknik özellikleri ile heyecanlandırdı